Montažni magacini za vozila

Napisao: bane 0 Comment

Montažni šatori predstavljaju najefikasniji odgovor na zahteve tržišta po pitanju ekonomičnosti i brzine izgradnje objekta potrebnog za skladištenje različitih vozila. Zbog niskih troškova održavanja i izuzetno lake i brze montaže nameću se kao osnovni izbor i za zaštitu poljoprivrednih i radnih mašina.

Montažni Magacini Karakterisitike

Prednosti koje nude montažne hale odlikuju se sledećim karakeristikama:

  • Povoljna cena
  • Brzina gradnje
  • Mali troškovi održavanja
  • Lako održavanje
  • Mogućnost naknadne nadogradnje objekta
  • Dugim vekom trajanja
  • Mogućnošću preseljenja konstrukcije sa jedne lokacije na drugu

Kvalitet metalne konstrukcije garantuje opravdano ulaganje i dugovečnost montažne garaže. Koriste se materijali koji garantuju maksimalnu zaštitu pred hemijskim i vremenskim uslovima. Najveća pažnja posvećena je funkcionalnosti ove montažne hale kako bi se osigurala maksimalna površina i iskoristio sav raspoloživ prostor.

Montažna Garaža Konstrukcija

Luk hale je širok 9,15 m i sastavljen od 5 cevi. Mali montažni šator ima 7 lukova dok se veliki sastoji od 9. Cevi su izrađene od metala i galvanizovane. Galvanizacija predstavlja metod kada se preko metala prevlači tanak sloj cinka, što ovu konstrukciju čini otpornom na rđu. 

Prekrivni sloj montažne garaže čini cerada, izrađena od PVC platna (cerade) koji je visokokvalitetan i čija površina iznosi 610 gr/m2. Veoma je slična kamionskoj koja je otporna na sunčane zrake i različite vremenske uslove. U praksi traje od 10 do 15 godina, i lako se može zameniti novim delom ukoliko dođe do mehaničkog oštećenja. 

U kompletu koji dobijate našom isporukom nalaze se apsolutno svi klinovi, šarafi, spaner trake i kanapi za zatezanje i prebacivanje cerade kao i ostali elementi koji su potrebni za lako demontiranje i montiranje. Ovo montažno skladište može biti rastavljeno i sastavljeno vrlo lako, zahvaljujući modularnom konstrukcijskom sistemu.

Montažna Garaža Poljoprivredna Mehanizacija

Usled razvoja i unapređenja poljoprivredne tehnike, agrokulturi sve više je potrebna savremena oprema i mehanizacija. Brzi tehnološki razvitak i napredak poljoprivrednih mašina su doveli do savršenosti u operativnosti, primeni i preciznosti. Zbog toga je njihova zaštita od izuzetne važnosti. 

Kombinacijom odlične konstrukcije i najboljih materijala u izradi, naši montažni šatori su najefikasnije garažno rešenje. Idealno je za skladištenje traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina. Montažni objekat odlikuje univerzalnost, trajnost, i zadovoljavajuća čvrstina. 

Montažna Garaža za plovila

Magacin za čamce CTC unit Ostružnica

Za veoma povoljnu cenu dobijate garažu koju možete postaviti na bilo koju lokaciju zahvaljujući jednostavnosti montiranja i demontiranja ovog objekta. Pritom ovi montažni magacini za vozila imaju dovoljno prostora za skladištenje i odlaganje drugih stvari i alata. Izuzetno je lako provetriti halu zahvaljujući vratima koja su postavljena sa njene zadnje i prednje starne.

Moramo napomenuti da naša firma ne vrši uslugu montaže jer je izuzetno lako sastaviti i rastaviti ovaj objekat. Montaža može da traje od 8 do 10 h ukoliko je nameštaju 4 osobe. 

Montažni Magacin Brza Isporuka

Garaža montažna je odličan način da se vozila, motocikli, ili poljoprivredne mašine sigurno zaštitite od nepovoljnih vremenskih uslova. Elementi konstrukcije ovih objekata se u kratkom roku dopremaju na zadatu lokaciju. 

Naš profesionalni tim vrši isporuku u bilo kojem delu naše zemlje, najkasnije 24 h nakon evidentirane uplate. Dostava je besplatna. 

Dakle, za najpovoljniju cenu u Srbiji, brzu i besplatnu isporuku proizvoda, dobijate garažu kojom ćete zaštiti vaša vozila od bilo kakvih spoljnih uticaja.

Za više informacije pozovite nas ili kontaktirajte preko mail adrese:

tel: +38164 19 15 710

tel + 38164 88 33 773

info@peprom.rs

Peprom DOO

Arsenija Čarnojevića 4

22000 Sremska Mitrovica