Montažne hale i industrijski šatori

Napisao: bane 0 Comment

Montažne hale i industrijski šatori pružaju širok spektar komercijalnih skladišta za razne namene, uključujući skladištenje opreme, izgradnju i primene u trgovini.

Montažne hale se odlikuju izuzetno pristupačnom cenom, lako montirajućom metalnom konstrukcijom, UV stabilnim i dugotrajnim PVC ceradama. Pružaju odlično trenutno rešenje za pokrivanje robe, mehanizacije, vozila i raznih mašina.

Efikasna zaštita od nepovoljnih vremenskih uslova.

Montažno skladište R20 pruža efikasnu zaštitu od kiše, sunca i loših vremenskih prilika sa površinom 183m2 naši montažni magacini su savršeni za teške industrijske i komercijalne primene, uključujući skladištenje industrijske opreme, primenu u radionicama, zimovnike za plovila i skladištenje paletne robe.

Montažna skladišta A12 ili R12 su površine 110m2 i predstavljaju manju verziju montažnih magacina. Za razliku od modela od 183m2 ovaj tip hale ima 7 lukova sastavljenih od cevi fi 60/2mm, visina je 4,5m i savršeni su za širok spektar industrijskih skladišnih zahteva.

Sve montažne hale, radi veće funkcionalnosti i bolje upotrebe isporučujemo sa dvoja vrata na prednjoj i zadnjoj strani.

Po savetu velikog broja kupaca sve modele magacina smo prilagodili tržištu i predlažemo na prednjem ulazu mehanička vrata sa vitlom i zadnja vrata za pomoćni ulaz u halu.

(tipove vrata možete videti u galeriji sajta)

Postavljanje vrata na bočnu stranu magacina je moguće samo uz prepravku dela metalne konstrukcije. (Za savet bi trebalo konsultovati prodavca).

Vrata na bočnu stranu nije moguće postaviti bez prepravke konstrukcije jer se dužinom cele bočne strane u džep cerade ubacuje cev pomoću koje se na svaka dva metra krovna cerada španerom zateže za pod.

Video u prilogu