10 najvećih prednosti montažnih šatora

By March 16, 2018Uncategorized

Industrijski šatori ili montažni magacini su trajno, pouzdano I najefikasnije rešenje u nedostatku proizvodnih, sportskih, skladišnih i drugih prostora. Sa razvojem privrede, potreba za magacinskim prostorom se povećava, zbog čega doživljavaju veliku ekspanziju u inostranstvu, a u poslednje vreme i na našim prostorima.

Šatori za skladištenje su idealna opcija za sve koji imaju potrebe da za malo novca dobiju gotov montažno demontažni objekat. Mogu se koristiti za garažiranje raznih vozila, poljoprivrednih mašina i mehanizacije; skladištenje razne robe i poljoprivrednih proizvoda; i kao hale za obavljane raznih poslova.

Konstruisani su tako da za povoljnu cenu pruže maksimalan kvalitet i sigurnost, a jedna od najvećih prednosti ovih šatora je činjenica da su otporni na sve vremenske uslove. Zbog toga, mnogi preduzetnici se opredeljuju za njih kao i zbog drugih brojnih pozitivnih svojstva koje pružaju.

1. Laka Montaža

 

Jedna od najbitnijih prednosti koju dobijate uz montažno skladište je izuzetno laka montaža. Uputstvo i način montiranja je na srpskom jeziiku koju dobijate uz proizvod.

  • Montaža se obavlja podizanjem lukova i međusobnim povezivanjem.
  • Nakon sklapanja konstrukcija se na svakoj stopi tiplovima ili klinovima i fiksira za donju površinu.
  • Prekrivka se postavlja prvo na bočnim stranama, a poslednja se montira krovna prekrivka.  
  • Nakon prekrivanja cerada se španerima zateže za stope lukova.
  • Trajanje montaže 8-10h (4 osobe)

Zbog jednostavnosti postavke I nameštanja ove mini hale, ne pružamo usluge montaže.

2. Besplatna dostava

 

Radi boljeg, bržeg i efikasnijeg obavljanja posla prodaje montažnih šatora, kupcima nudimo besplatnu dostavu. Naša firma poseduje odgovarajuća prevozna sredstva, kao i profesionalnu i obučenu ekipu za sigurnu isporuku robe.

3. Najniža Cena U Srbiji

 

Naše montažne hale izdvajaju se kao jedan od najkvalitetnijih proizvoda ovog tipa koji trenutno postoji u ponudi na našem tržištu. Možemo se pohvaliti da imamo najkonkurentnije, najniže cene u Srbiji koje iznose 26,00 € /1m2 (u dinarskoj protiv vrednosti). Ovo je izuzetno povoljna ponuda s obzirom da cene u inostranstvu iznose 35,00 €/1m2 i više. Zainteresovanim kupcima nudimo mogućnost plaćanja preko računa, a PDV je uračunat u cenu.

4. Prenosivost

 

Ceo objekat je montažno demontažni i sklopiv u delove što ga čini lako prenosivim na različite lokacije. Pomenute montažne radionice sastoje se od čvrstog rama i izdržljive i dugotrajne cirade. Zahvaljujući modularnom sistemu konstrukcije, šatori mogu biti sastavljeni i rastavljeni vrlo lako! U kompletu koji nudimo dobijaju se apsolutno svi šarafi, kanapi za zatezanje i prebacivanje cerade, spaner trake, klinovi i sve što je potrebno za montiranje i demontiranje radi lakše prenosivosti.

5. Dugotrajnost

 

Potrebno je reći da su cevi koje čine strukturu montažne hale čelične, galvanizovane, što ih čini otpornim na rđu. Prekrivni sloj je izrađen od visokokvalitetnog PVC platna (cerade) 610 gr/m2. Cerada je otporna na sve vremenske uslove i sunčane zrake, a u praksi rok njenog trajanja iznosi oko 15 godina. Ukoliko dođe do mehaničkog oštećenja, vrlo se lako može sanirati novim delom.

6. Kratak Rok Isporuke

 

Isporuku vrši naš profesionalni tim na teritoriji Republike Srbije. S obzirom da su svi naši modeli dostupni na lageru, biće dostavljeni na željenu adresu istog dana ili najkasnije isporučeni 24h nakon evidentirane uplate.

7. Odlična Ventilacija

 

Konstrukcija montažne hale obezbeđuje prirodnu ventilaciju ovog objekta. Vrata su postavljena sa prednje i zadnje strane magacina, što omogućava provetravanje istog po potrebi.

8. Prozračnost

 

Kombinacijom najnovijih materijala u izradi, odlične konstrukcije, naši montažni šatori za skladištenje se ističu prozračnošću, što omogućava bolju vidljivost i visoki komfor u korišćenju.

9. Visok Kvalitet

 

Kompletna konstrukcija montažnog magacina tipa ‘’A’’ i montažnog magacina tipa ‘’R’’ je galvanizovana. (pocinkovana) To je proces kada se tanak sloj cinka prevlači preko metala i tako ga čini otpornim na rđu. Debljina osnovnih cevi je 60mm a debljina zida cevi je 1,5mm. Takođe bitna informacija je da cerada traje oko 15 godina a da se ne ošteti, zahvaljujući visokom kvalitetu. Bitno je spomenuti da je otporna na UV zrake, istezanje i nije zapaljiva.

10. Idealno Rešenje Za Pomoćni Objekat

 

Industrijski šatori su idealno rešenje za za pomoćni objekat jer mogu poslužiti u mnogo različitih namena. Iako ih većina kupaca koristi kao magacin, ove hale mogu poslužiti i kao sportske hale, garaže, prostor za dresuru pasa ili za skladištenje raznih poljoprivrednih mašina.

Zaključak

 

U zavisnosti od vrste upotrebe, industrijski šatori mogu imati široku primenu. Njihove najveće prednosti ogledaju se u dugom radnom veku, mobilnosti, i u vrlo jednostavnoj montaži. Sa sigurnošću tvrdimo da su naši montažni magacini bolja i ekonomičnija alternativa klasičnim zidanim halama.

Za više informacije pozovite nas ili kontaktirajte preko mail adrese:

tel: +38164 19 15 710

tel + 38164 88 33 773

info@peprom.rs

Peprom DOO

Arsenija Čarnojevića 4

22000 Sremska Mitrovica

2 Comments

Leave a Reply